Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Namnbyte och teknisk uppdatering

Den 8 maj bytte appen namn från COVID Symptom Tracker till COVID Symptom Study. Samtidigt har innehållet i appen uppdaterats med fler frågor.

Appen uppdateras med fler frågor utifrån ny forskning på symtom på covid-19. Uppdateringen kommer också att avhjälpa mindre tekniska problem.
 Det har sedan lanseringen funnits farhågor om att appen skulle användas för att spåra personer med hjälp av bluetooth-teknologi eller GPS.
- För att understryka att det inte handlar om någon smittspårning byter appen namn globalt till COVID Symptom Study. Företaget ZOE som samlar in informationen från deltagarna har också uppdaterat sitt integritetsmeddelande så att det ska bli ännu tydligare hur data från deltagarna hanteras, säger Paul Franks.

Har du frågor om appen gå in på Vanliga frågor