Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vecka 22

Skåne

Karta med uppskattad förekomst av symtomatisk covid-19 i den vuxna befolkningen (20-69 år) i olika områden i Skåne, 31 maj 2020

Källa postnummerdata: Postnummerservice AB

Karta med uppskattad förekomst av covid-19 i den vuxna befolkningen (20-69 år) i olika områden i Skåne. Områdesindelningen är gjord utifrån de två första siffrorna i studiedeltagarnas postnummer.

Vi har tyvärr fortfarande för få deltagare över 70 år för att kunna göra uppskattningar av förekomst av covid-19 infektion hos äldre. Vi hoppas dock snart kunna inkludera även personer över 70 år genom att fler årsrika personer deltar i studien. Det är alltså mycket värdefullt att de äldre som redan deltar i studien fortsätter rapportera. Deras data bidrar också redan till underlag för de analyser vi kommer göra framöver gällande t.ex. riskfaktorer för allvarlig sjukdomsbild vid covid-19-infektion.

Ladda ned appen här

App logo for COVID Symptom Study