Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Uppdaterad modell baserat på frågor kring lukt och smak

Den 4 november uppdaterades appen med nya symtom som vi redan skrivit om här. En av de frågor som uppdaterades var den viktiga frågan kring lukt och smak. Den här frågan är mycket central i vår modell då den representerar det symtom som skiljer sig mest åt mellan personer som har ett positivt PCR-test för covid-19 och personer som inte har det. Frågan har gjorts mer specifik och delats upp i två frågor (en om förlorat lukt-/smaksinne, en om förändringar i lukt-/smaksinne).


Vi arbetar ständigt med att förbättra våra metoder och därför har vi nu lagt in båda dessa frågor i modellen och uppdaterat våra resultat från den 4:e november och framåt på vår Resultatsida