Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

SVT Nyheter (2020-05-30): Över 160 000 svenskar deltar i "gigantisk epidemiologisk studie" via app

Professor Tove Fall presenterade i lördags resultat från COVID Symptom Study samt berättade om studien i Helgstudion på SVT.

I sitt reportage om inslaget i Helgstudion lördagen den 30 maj skriver SVT följande: "Över 160.000 svenskar deltar redan i vad professor Tove Fall beskriver som en "gigantisk epidemiologisk studie". Genom att människor rapporterar in sina eventuella sjukdomssymtom i en app försöker nu forskare få en bredare bild av spridningen av covid-19 i hela Sverige.

Läs SVT:s reportage på: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/over-160-000-svenskar-deltar-i-gigantisk-epidemiologisk-studie-via-app

Länk til hela programmet och ett mer omfattande inslag i SVT Play https://www.svtplay.se/helgstudion