Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Enkät om symtom efter covid-19

I dag dyker en kort enkät upp i appen COVID Symptom Study som handlar om symtom efter covid-19. Den visas bara en gång och tar ca två minuter att besvara. Vi vill att så många som möjligt svarar på frågorna, oavsett om du tror att du har haft covid-19 eller inte och oavsett om du haft kortvariga eller långvariga symtom.

Vi skulle uppskatta om även personer som inte rapporterat på länge öppnar appen och svarar på frågorna. Svaren hjälper våra forskare att lära sig mer om så kallad långtidscovid eller postcovid vilket är ett av de områden vi just nu fokuserar på.

Om du inte har haft och inte heller tror att du har haft covid-19 så väljer du "Nej" i listan och enkäten avslutas direkt. Observera att svarsalternativen presenteras i en rullgardinslista med sju alternativ.

Om du inte ser frågorna kan det hända att du behöver uppdatera din app till den senaste versionen vilket du du genom att besöka din appbutik och eller genom att avinstallera appen och ladda ned den på nytt.

Om du vill veta mer om långvariga symtom vid covid-19 rekommenderar vi att du tittar på det webinarium om ämnet som vi anordnade tidigare i vår. Du hittar mer information om detta här https://www.covid19app.lu.se/artikel/webinar-om-langdragna-covid-19-sym… 

Du kan se inspelningen av webinariet här https://www.youtube.com/watch?v=oRSBwcVkH14