Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny interaktiv dashboard lanseras

COVID Symptom Study Sverige lanserar i dag den 22 juli 2020 en interaktiv lösning online för presentation av våra prediktioner och kartor.

dashboard

På denna s.k. dashboard kan våra deltagare och allmänheten hitta följande dagsaktuella information:

  • Sverigekarta med uppskattad andel pågående covid-19-infektion för olika datum (bläddringsbar)
  • Sverigekarta med sökbar information per län och tidpunkt (uppskattad förekomst samt antal rapporterande deltagare). Data för län med 500 eller fler deltagare presenteras.
  • Regionala kartor med 83 tvåsiffriga postnummerområden – sök på ditt postnummer för att se den uppskattade förekomsten vid olika datum. Data för postnummerområden med 200 eller fler deltagare presenteras.
  • Möjlighet att zooma in/ut i kartorna
  • Statistik över fördelningen av studiedeltagare
  • Aktuellt deltagarantal.

 

I denna första release av vår nya CSSS dashboard är det möjligt att få åtkomst till den interaktiva grafiken via en dator. Vårt lilla kartteam jobbar nu vidare med att göra lösningen tillgänglig även via mobiltelefoner och surfplattor. Så snart detta är möjligt kommer vi att meddela detta här på hemsidan samt på vår Facebook-sida. Besök oss gärna där för löpande uppdateringar kring studien. https://www.facebook.com/covidsymptomstudysverige

Våra kart- och datateam arbetar även vidare med att lägga till mera data samt med grafiken på sidan och den kommer att uppdateras löpande. I dagsläget är det möjligt att söka sju dagar tillbaka i tiden men i en senare version kommer fler datum att vara tillgängliga. Äldre kartor finns naturligtvis fortfarande tillgängliga via den vanliga kartlänken här på vår hemsida.

Vi på COVID Symptom Study Sverige är tacksamma över att våra deltagare tålmodigt har väntat in en bättre grafisk presentation av kartorna och vi anser att det var viktigt att få ut denna första release utan dröjsmål. Därför ber vi om er fortsatta förståelse för att denna dashboard är under vidareutveckling och vi tar gärna emot specifik feedback och frågor per mejl på csss-resultat [at] med [dot] lu [dot] se (csss-resultat[at]med[dot]lu[dot]se)

Du hittar COVID Symptom Study Sveriges NYA dashboard på:

https://csss-resultat.shinyapps.io/csss_dashboard/